Pages

Saturday, January 13, 2007

Senaste dagarna

Lite mer snö kom på morgonen på torsdagen - men den försvann sen på kvällen när det regnade. Men det har varit runt nollan varje dag.

Fredagen hade vi tillgång till bil och åkte till Sickla efter frukost och barnen handlade för sina julklappspengar. Fredrik köpte ett stort vikingalego - ett skepp - som han har längtat efter sen oktober - hur lycklig som helst - och som han inte kunde vänta med att bygga till vi kommer hem - så det byggdes på kvällen. Fint blev det.

Vi åt lunch hos Annalisa - plättar och köttbullar - med julmust till - hur gått som helst. Sen var vi kvar på eftermiddagen och kom tillbaka på kvällen.
Fredrik orkade inte vara uppe till middag utan somnade tidigt. Jessica somnade åtta.
Felix var hos mormor och han och Oliver hade jättekul tillsammans.

Lördag morgon hade vi julgransplundring hos mormor och morfar, sen åkte vi till kusinerna på Ekerö. Gissa om det var kul. Solen sken när vi kom dit så efter lunch var Sofia och jag ute och gick en lång promenad med Oliver i sin nya vagn (en Emmaljunga scoter , klicka upp till 4år och sen skoter - den färgen är det), mycket bra.
Efter en eftermiddag med lek åkte vi sen till Jungstedts och åt middag. Väldigt trevligt - barnen dansade dansmatta och Oliver lärde sig klappa händerna med Anders hjälp. Oliver och Raffe höll behörigt avstånd från varandra.

No comments: