Pages

Thursday, January 18, 2007

Oliver 11 månader!

Vad tiden går, idag fyller Oliver 11 månader, känns som om han inte varit med så länge, fast han är ju ganska "stor" ändå. Idag lärde han sig att vinka hejdå - och låter som om han säger det med. Han vinkade när Felix och Sara gick hem idag.

Igår var vi hemma och tog det lugnt på förmiddagen - Jessica håller på att sy mjuka djur från en bok som hon har fått av Sara. Hon köpte mjukt tyg häromdagen och hittills har det blivit en liten mus och nu är snart en nalle klar. Jättefina blir de - Felix gillade musen - Oliver är inte så intresserad av mjuka djur. Efter lunch tog vi bussen till Stureby där vi var hos Sofia (som skriver skojiga bloggar), Maja och Hugo och fikade. Jättetrevligt - sen kom Kerstin och hämtade med bilen så vi slapp åka bussarna hem (toppen skönt tyckte speciellt Fredrik).

Idag har vi haft bilen och tog en tur till ICA maxi för att köpa blöjor - sen hem och åt lunch, Sara och Felix kom förbi på väg hem från dagis. Felix började inskolning igår - det verkar roligt och han har blivit så stor.
Sen åkte vi hem till Ingela, Per, Ellen och den nye babyn, Måns, ska han heta. Trevligt att träffas och det var vackert att komma ut dit och titta på Erstaviken i solnedgången.
Oliver somnade i bilen på väg hem, redo i pyjamas och fullmatad med välling.

No comments: